Najhorúcejšie celebritné telá tohto leta!

Najhorúcejšie celebritné telá tohto leta!

Julianne Hough (25)

Americká country speváčka, tanečnica a herečka je známa svojim vycibreným zmyslom pre módu a úzkostlivým dbaním na každý detail. Toto leto sa stala kráľovnou pláže v strieborných bikinách ladiacich so štýlovým klobúčikom.

Gretchen Rossi (34)

Gretchen je  za Veľkou mlákou vyhľadávanou odborníčkou na ženskú krásu a zdravý životný štýl. Okrem toho navrhuje vlastnú kolekciu odevov a kozmetiky, no pri predvádzaní najnovšej edície plaviek sa nehanbila zhostiť i úlohy modelky. Plavky sú to dozaista pekné, no čo tie "plážové" topánky?

Paris Hilton (32)

Odkedy sa Paris Hilton priznala k romániku s o desať rokov mladším modelom Riverom Viipperim, je z nej celkom iná žena. Na bujarých party ju takmer nevídať a pre paparazzov sa zrazu stala príliš nudnou. No treba uznať, že vyzerá oddýchnuto a spokojne.

Courtney Stodden (19)

Mladučká hviezdička je známa svojou prostorekosťou a podivným vkusom nielen na mužov, ale i čo sa oblečenia týka. V súvislosti s týmto šalátovým outfitom nezabudla podotknúť, že je vhodný predovšetkým pre vegetariánov a výborne sa na tom (jediná) zasmiala.

Elisabetta Canalis (35)

Zlé jazyky tvrdia, že akonáhle sa Elisabetta Canalis dozvedela o rozchode Georga Clooneyho so snúbenicou Stacy, neváhala zbaliť kufre s úmyslom byť mu bližšie po ruke. Netrúfame si odhadnúť, ako jej „utajený“ lov dopadne, no dá sa vôbec tak krásnemu telu odolať?

Cameron Diaz (41)

Aj krátko po štyridsiatke má Cameron telo bohyne. Veľká vyznávačka športu, obzvlášť surfovania, sa takto jašila vo vode počas prestávky pri natačaní filmu na Bahamách.

Heidi Klum (40)

Na Bahamách ešte chvíľu ostaneme. Ako dovolenkovú destináciu si ju tento rok vybrala nemecká TOP modelka Heidi Klum. Pri pohľade na jej vyšportovanú figúru ťažko uveriť, že táto blondínka je matkou štyroch detí.

Rihanna (25)

„Riri“ tak, ako ju poznáme najlepšie. Strapaté vlasy, drink v ruke, nedbalý výraz v tvári a názorná ukážka neskopírovateľného štýlu, hoc aj v bikinách na pláži.

 

(feminity.zoznam.sk)

Zvol'te si vaše balenie

XXL Powering - 8 kapsúl
38 EUR
XXL Powering - 16 kapsúl
60 EUR
XXL Powering - 24 kapsúl
85 EUR
Blue Diamond - 8 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
43 EUR
Blue Diamond - 16 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
70 EUR
Blue Diamond - 24 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
95 EUR

Garancia

100 %-ná garancia vrátenia peňazí, ak cítite tak, že produkt nebol účinný. Našim cieľom je vaša spokojnosť.

Lekársky overený produkt

Nepotrebujete lekársky predpis na to, aby ste si mohli kúpiť XXL.

Diskrétnosť

Objednaný tovar je balený do diskrétnych kartónových obalov a doručený na Vašu adresu spoľahlivým kuriérom.

Dodanie

Objednaný tovar Vám bude odoslaný okamžite po uskutočnení objednávky. Platba za dobierku prebieha priamo kuriérovi pri doručení.