Jennifer Aniston nám ukáže striptíz

Jennifer Aniston nám ukáže striptíz

Vo svojom najnovšom filme.

Jennifer Aniston za svoju najnovšiu filmovú rolu vyfasovala rolu striptérky. Film má názov We Are The Millers a do amerických kín sa dostane 9-teho augusta. Spolu s Jennifer si vo filme zahrá Jason Sudeikis. Hrať bude pašeráka drog, ktorý musí dať dokopy falošnú rodinu, aby bol schopný prepraviť veľkú zásielku marihuany cez mexické hranice.

Čo by však mohlo zaujímať (nie nevyhnutne) mužské obecenstvo viac, sú zábery na Jennifer v spodnej bielizni, ktoré sú cenným vývozovým artiklom od čias, keď Rachel ukazovala bradavky cez  tričko v Priateľoch.  A teraz sa na mňa, milí fanúšikovia Rejčl, nehnevajte, ale tak ako veľmi sa môj pomyselný penis tešil na tieto polonahé fotografie jednej z najsympatickejších žien v dnešnom šoubiznise, tak rýchlo mi aj pri pohľade na ne ochabol. Neviem presne prísť na to, čím to bude a my (nie nevyhnutne len) ženy sme v zásade nelogické a preto si strčím kabelku do väčšej kabelky a pôjdem si kúpiť novú kabelku hneď čo dopozerám staré časti Priateľov, kde Rejčl rafinovane trčia bradavky spod trička a predsalen to celé vyzerá viac sexy ako toto tu. No nepomôžem si. Nabudúce sa môžete tešiť na filozofickú rozpravu o absencii ženských pásov v  dnešnom holyvúde.


(pikosky.sk)

Zvol'te si vaše balenie

XXL Powering - 8 kapsúl
38 EUR
XXL Powering - 16 kapsúl
60 EUR
XXL Powering - 24 kapsúl
85 EUR
Blue Diamond - 8 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
43 EUR
Blue Diamond - 16 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
70 EUR
Blue Diamond - 24 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
95 EUR

Garancia

100 %-ná garancia vrátenia peňazí, ak cítite tak, že produkt nebol účinný. Našim cieľom je vaša spokojnosť.

Lekársky overený produkt

Nepotrebujete lekársky predpis na to, aby ste si mohli kúpiť XXL.

Diskrétnosť

Objednaný tovar je balený do diskrétnych kartónových obalov a doručený na Vašu adresu spoľahlivým kuriérom.

Dodanie

Objednaný tovar Vám bude odoslaný okamžite po uskutočnení objednávky. Platba za dobierku prebieha priamo kuriérovi pri doručení.