Erotická poviedka: Srdce na dlani

Erotická poviedka: Srdce na dlani

Mama ma vždy učila, že sex bez lásky, to je len taká napodobenina a zrádzanie samej seba. To som mala pätnásť a varovala ma pred životom. No dobre, verila som jej tak na polovicu, ale vplávala som do manželstva s tými najlepšími očakávaniami. Pol roka to bolo ružové, žiadne okuliare, len to najkrajšie, čo sme mohli prežiť nás objímalo.

Dávky lásky, nehy porozumenia a potom sa to celé zvrhlo. Nejako sme si nedávali pozor, aby sme ustrážili to jemné šťastie, tajomstvo, erotickú priazeň a Rasťo zrazu nebol ten sexi chlap s rozprávkovým strniskom, ale zarastený a neupravený, strašne pichal, hoci predtým ma to rozkošne šteklilo. A prišli povestné ponožky na zemi a omrvinky na stole a prišlo na mamine slová.

Teda nie tak celkom. Pretože láska tu bola, alebo nejaká jej sfotrovatená podoba, no sex, akoby vyletel s letom niekde von oknom. Mame som verila na polovicu s tým, že sex bez lásky je klamstvo, ale čo je láska bez sexu mi povedať zabudla. Atrapa? Nafúknuté klišé? Časom som mala pocit, že láska uniká spolu s počtom orgazmov. Teda kým som nestretla Tibora. Nebol to muž, ktorý by na prvom kastingu dostal v Hollywoode post sex celebrity, lenže mal niečo, čo mi chýbalo. Strnisko, ktoré opäť jemne a vzrušujúco šteklilo a nepichalo.

 4

Bolo to v kuchynke, v práci, kde som si zalievala čaj a on sa naťahoval po hrnček na hornej poličke. Náhle som zacítila jeho vôňu. Mužnú a drsnú, trochu tabakovú, ale nie fajčiarsku. Moje nohy by boli za ním utekali kilometre, keby nestál hneď za mnou. Prebudil vo mne živočíšnosť ženy, ktorá chce objímať pána tvorstva a nie paródiu, ktorá necháva doma ponožky pod posteľou.

Navyše ako bral hrnček, povedal prepáč a obtrel a o moje líce strniskom, ktoré medzi nami zaiskrilo. Moje koketné úsmevy boli spať. Tie, čo som nepoužívala od dôb, keď som randila s Rasťom. Boli tu, dozreté, chtivé a spoľahlivé. S Tiborom sme sa začali rozprávať. Kolega z inej kancelárie, s ktorým sme sa vídali len pri vstupe do firmy. Ženatý, dve deti, možno doma necháva ponožky pod posteľou a jeho ženu strnisko pichá, ale keď sme sa dohodli, že zájdeme po práci na pohár vína, obaja sme tušili, že v hre je omnoho viac, ako priateľská konverzácia.

 4

O dva dni som nevedela prestať. Jazdila som na ňom na našej chate. Divoko a chtivo. Všetko bolo preč. Všetka ostýchavosť. Narážali sme do seba ako dve vlnky rozbúreného mora. Naše telá tancovali, búšili do seba ako šialené. Ako keď sa premení malá riečka na storočnú vodu. Tibor ma dlhé minúty lízal. Menil tempo. Po klitorise mi prechádzal odbornosťou rozkošníka. Prvý orgazmus som prežila do niekoľkých minút a chcela som stále viac, viac a viac. Viac lásky, viac nehy, viac sexu.

Keď sme sa domilovali, cítila som sa akoby mnou prebehla mohutná búrka. Ležala som a dýchla na hrudi muža s tajomstvami. Chcela som sa milovať znova. Tibor bol nežný, jeho predohra po milovaní ma roztápala do plachty. Jeho telo, jemné svaly črtajúce sa pod pokožkou. Udržiaval sa vo forme a bol to lovec, ktorého som chcela, aby ma ulovil a nastokol ako trofej na svoje mužstvo. Milovali sme sa celé odpoludnie a nohy sa mi triasli ešte na druhý deň. Rasťo bol na služobnej ceste, tak som mala dosť času, aby som vyprchala zo všetkých hormónov do normálu.

 4

Spomenula som si na mamu, na jej slová, že sex bez lásky je klamstvo. Klamali sme s Tiborom obaja, ale k sebe sme boli úprimní. Nenazývala by som to láskou, čo je medzi nami, hoci srdce v tom bolo a poriadne divoké. Tradičnú lásku mám doma. Tú, ktorá by mohla vydržať aj do striebornej svadby. Lásku, čo odpratáva ponožky spod postele a hádže ich do koša na bielizeň.

Lásku, ktorou ma Rasťo obdaruje, keď ideme spolu na výlet, keď mi donesie obľúbený časopis, alebo knihu. Keď navarí večeru a ja mu zašijem tepláky. Ale Tibor, to je svet môjho ja, môjho vnímania a delenia lásky. Mojich tajomstiev a trinástej komnaty. Chvíľ, keď sa utiahneme na samotu, raz za čas, aby to nebolo nápadné, keď dýcham rýchlo a prerývane.

Pulz mi stúpa do závratných výšok. Privieram oči a všetko na pár minút prestáva existovať. Moje nahé telo sa zmieta medzi plachtami, cítim každý dotyk môjho partnera. Na zemi ležia moje nohavičky, podprsenka, v šere izby by si niekto mohol myslieť, že nás vykradli. Porozhadzované veci, neporiadok, ktorý sme spôsobili prudkým návalom vášne. Ležím pod mužom, moje telo odmieta poslúchať rozum a vtedy viem, že Tibor mi dáva srdce na dlani.

(diva.aktuality.sk)

Zvol'te si vaše balenie

XXL Powering - 8 kapsúl
38 EUR
XXL Powering - 16 kapsúl
60 EUR
XXL Powering - 24 kapsúl
85 EUR
Blue Diamond - 8 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
43 EUR
Blue Diamond - 16 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
70 EUR
Blue Diamond - 24 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
95 EUR

Garancia

100 %-ná garancia vrátenia peňazí, ak cítite tak, že produkt nebol účinný. Našim cieľom je vaša spokojnosť.

Lekársky overený produkt

Nepotrebujete lekársky predpis na to, aby ste si mohli kúpiť XXL.

Diskrétnosť

Objednaný tovar je balený do diskrétnych kartónových obalov a doručený na Vašu adresu spoľahlivým kuriérom.

Dodanie

Objednaný tovar Vám bude odoslaný okamžite po uskutočnení objednávky. Platba za dobierku prebieha priamo kuriérovi pri doručení.