Slovenské vs. české modelky v spodnej bielizni: Hlasujte, ktorá má NAJ telo!

Slovenské vs. české modelky v spodnej bielizni: Hlasujte, ktorá má NAJ telo!

Michaela Kocianová

Jedna z našich najväčších pých súčasnosti vo svete modelingu je jednoznačne Michaela Kocianová. Okrem zaujímavej tváre má Michaela doslova božské telo a tie najlepšiepredpoklady byť svetoznámou modelkou pre prestížne značky, čo sa jej už do istej miery poriadne splnilo. Takto hriešne vyzerala v kampani pre Andres Sarda.
 

Petra Němcová

Svetoznáma česká topmodelka Petra Němcová sa okrem modelingu venovala aj účnkovaniu v reklamách, či mentorstvu v modelingových súťažiach. Takto vyzerala počas fotenia pre spodnú bielizeň La Senza. Petra sa dnes venuje aj svojej nadácii Happy Hearts Found.
 

Adriana Čerňanová

Donedávna neznáma modelka Adriana Čerňanová sa zviditeľnila najmä kampaňou luxusnej značky spodnej bielizne Wonderbra. Hoci sa modelingu venovala aj predtým, s postupom času a jej vyzretosťou prišla táto kampaň. Adriana v nej vyzerá úžasne a v spojitosti s tým sa o nej začalo hovoriť ako o nástupkyni Adriany Sklenaříkovej.
 

Andrea Verešová

Známa slovenská modelka Andrea Verešová patrí medzi žiadané modelky najmä na našom trhu, teda na Slovensku a v Česku. Hoci je už mamička dvoch detí, svoju postavičku si udržiava pravidelným cvičením a jógou. Patrí ku komerčnejším typom modeliek.
 

Karolína Kurková

Česká topmodelka žijúca v Amerike patrí medzi elitu v svetovom modelingu. Už ako pätnásťročná sa objavila na titulke prestížneho amerického Vogue a zaradila sa tak medzi najmladšie modelky, ktorým sa to podarilo. Dnes žne veľké úspechy nielen v modelingu, ale aj s hereckými schopnosťami a je žiadaná a veľmi obľúbená na prominentných večierkoch a udalostiach.
 

Petra Faltýnová

Česká modelka, ktorá sa dostala do popredia nášho vnímania najmä vzťahom s moderátorom Leošom Marešom má za sebou bohatú kariéru modelky. Modelka na svoj vek rozhodne nevyzerá a pravidelne ju môžete vidieť predvádzať aj spodnú bielizeň, v ktorej vyniknú jej ženské krivky podobne ako na tejto fotografii.
 
 
(feminity.zonam.sk)

Zvol'te si vaše balenie

XXL Powering - 8 kapsúl
38 EUR
XXL Powering - 16 kapsúl
60 EUR
XXL Powering - 24 kapsúl
85 EUR
Blue Diamond - 8 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
43 EUR
Blue Diamond - 16 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
70 EUR
Blue Diamond - 24 kapsúl
Prémiová kvalita, extra výdrž!
95 EUR

Garancia

100 %-ná garancia vrátenia peňazí, ak cítite tak, že produkt nebol účinný. Našim cieľom je vaša spokojnosť.

Lekársky overený produkt

Nepotrebujete lekársky predpis na to, aby ste si mohli kúpiť XXL.

Diskrétnosť

Objednaný tovar je balený do diskrétnych kartónových obalov a doručený na Vašu adresu spoľahlivým kuriérom.

Dodanie

Objednaný tovar Vám bude odoslaný okamžite po uskutočnení objednávky. Platba za dobierku prebieha priamo kuriérovi pri doručení.